Delen

VIP lounge en sponsorpakketten

De twee succesvolle edities van Beek for Speed in 2013 en 2014 (met maar liefst 20.000 bezoekers!) zullen wederom een vervolg krijgen. Zondag 20 september 2015 zal Maastricht Aachen Airport wederom in het teken staan van snelle auto’s, flitsende stuntteams en overweldigende vliegshows.

Gedurende de hele dag zal snelheid centraal staan! Ook dit jaar zal er weer een heuse VIP Lounge worden ingericht, waar u onder het genot van een luxe lunch rustig kunt netwerken en kennismaken met andere bedrijven uit de regio. Vanuit de VIP Lounge werpt u zo een blik op de arena waar de demonstraties verreden worden. Tevens kunt u gebruik maken van de unieke tribuneplaatsen met een fantastisch uitzicht op de diverse shows.

De verwachtingen zijn hoog. Wij als organisatie willen een vernieuwender en grootser evenement neerzetten. Om dit waar te maken hebben wij uw hulp nodig. Er zijn een aantal sponsorpakketten opgesteld die u de mogelijkheid geven om zowel het evenement met medewerkers en/of relaties bij te wonen alsook uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek. De diverse mogelijkheden treft u aan in bijgevoegde brochure.

BFS2014-040.jpg BFS2014-038.jpg

BFS2014-042.jpg BFS2014-032.jpg

Graag zouden wij met u de diverse samenwerkingsmogelijkheden bespreken. Mocht u zelf aanvullende of andere ideeën hebben, dan kunt u deze aan ons voorleggen. Samen met u maken wij Beek for Speed, ook in 2015, weer tot een groot succes!

VERBIND UW BEDRIJFSNAAM AAN DIT SUPER EVENEMENT EN GENIET
MET COLLEGA’S OF RELATIES VAN EEN TOPDAG.

Meer informatie?
The PEPr Company
Roy Packbier
info@beekforspeed.nl
T. 043 - 203 00 10

VIP tickets ook online te bestellen

Uw hospitality arrangement “Beek for Speed” zal u een dag vol spanning, plezier en spectaculaire stunts bieden. Tevens heeft u vanaf het VIP terras en  VIP tribune zicht op de arena en kunt u het lucht- en grondprogramma perfect volgen.

U bent vanaf 10.00u tot 18.00u van harte welkom in onze hospitality ruimte aan de Horsterweg te Beek, direct verbonden met de landingsbaan van Maastricht Aachen Airport. U kunt uw auto parkeren op de VIP parking op het bedrijventerrein.

U zult ontvangen worden in de VIP hangaar met koffie en vlaai, waarna u de hele dag kunt genieten van verrassende en lekkere gerechten. De gerechten worden gepresenteerd in de vorm van een “walking dinner”. Dit alles in de juiste sfeer, die past bij Beek for Speed. Bestel hier uw tickets online.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief