Delen

Sponsoring

De twee succesvolle edities van Beek for Speed in 2013 en 2014 (met maar liefst 20.000 bezoekers!) zullen wederom een vervolg krijgen. Zondag 20 september 2015 zal Maastricht Aachen Airport wederom in het teken staan van snelle auto’s, flitsende stuntteams en overweldigende vliegshows.

Gedurende de hele dag zal snelheid centraal staan! Ook dit jaar zal er weer een heuse VIP Lounge worden ingericht, waar u onder het genot van een luxe lunch rustig kunt netwerken en kennismaken met andere bedrijven uit de regio. Vanuit de VIP Lounge werpt u zo een blik op de arena waar de demonstraties verreden worden. Tevens kunt u gebruik maken van de unieke tribuneplaatsen met een fantastisch uitzicht op de diverse shows. U kunt ook online losse VIP-tickets kopen.

Er zijn een aantal sponsorpakketten opgesteld die u de mogelijkheid geven om zowel het evenement met medewerkers en/of relaties bij te wonen alsook uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek. De diverse mogelijkheden treft u aan in bijgevoegde brochure.

Graag zouden wij met u de diverse samenwerkingsmogelijkheden bespreken. Mocht u zelf aanvullende of andere ideeën hebben, dan kunt u deze aan ons voorleggen. Samen met u maken wij Beek for Speed, ook in 2015, weer tot een groot succes!

VERBIND UW BEDRIJFSNAAM AAN DIT SUPER EVENEMENT EN GENIET
MET COLLEGA’S OF RELATIES VAN EEN TOPDAG.

Meer informatie?
The PEPr Company
Roy Packbier
info@beekforspeed.nl
T. 043 - 203 00 10