Delen

Sprookjestocht Beek magisch geslaagd!

dinsdag 18 juli 2017

Wat een fantastische sprookjesachtige dag was het zondag 9 juli! Een dag waarin alles klopte: mooi weer, enthousiaste vrijwilligers en bezoekers, fantastische decors en geweldige grime!
Het was SPROOKJESACHTIG GEWELDIG!

Groepsfoto Sprookjestocht.jpg

Wij, als stichting Sprookjestocht, zijn ontzettend trots dat we er SAMEN een onvergetelijke dag van hebben gemaakt. De reacties waren overweldigend en kwamen uit alle hoeken, geweldig!
Trots zijn wij op de saamhorigheid en medewerking van iedereen deze dag met een gezellige avond als afsluiter. Hiervoor dan ook onze oprechte dank !!!

Het goede doel

Voor de belevenis tuin van 'de Dagbeeker' kunnen we een bijdrage gaan leveren van meer dan €8.000,-. Zondagavond mochten wij in bijzijn van medewerkers van 'de Dagbeeker' en Burgemeester Christine van Basten-Boddin al een cheque overhandigen van € 7835,-. Dit bedrag is door onze vrijwilligers diezelfde avond verder aangevuld tot een bedrag over de € 8000,-! We zijn trots op deze tussenstand, DANK HIERVOOR! De mensen van 'de Dagbeeker' waren overweldigd door de cheque, maar zeker ook door het evenement!

Foto's en film

De foto's van de Sprookjestocht staan ondertussen live op onze facebook pagina. Ook een aftermovie is in de maak, dus hou onze wesbite en facebook pagina god in de gaten.

terrein.jpg

Graag bedanken wij nogmaals eenieder die op welke manier dan ook zijn steentje heeft bijgedragen aan onze Sprookjestocht. 'Een succesvolle Sprookjestocht doen we samen', dit is dubbel dik gelukt!

19958902_1519445758119936_6013498115783342369_n.jpg

Stichting Sprookjestocht Beek
info@sprookjestochtbeek.nl
http://sprookjestochtbeek.nl/

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief