Delen

Presentatie tweede film en magazine

dinsdag 12 september 2017

Tijdens de Beleef Beek Dag op zondag 10 september ging het tweede deel van de filmserie De Verleiding in premiëre en ging de tweede uitgave van het Belevend Beek Magazine online.

Belevend Beek Magazine nu online

Vanaf 10 september is het 2e magazine van Belevend Beek online te bekijken. Het blad staat ook deze keer weer boordevol nieuwe verhalen uit de gemeenschap Beek. Verhalen over activiteiten, ondernemers, verenigingen en initiatieven in onze leefgemeenschap om trots op te zijn en uit te dragen. U kunt het magazine nu online bekijken en vanaf 19 september valt dit in elke brievenbus in de gehele gemeente Beek om rustig te lezen en te bewaren. Kijk op www.BelevendBeekMagazine.nl.

Tweede film uit serie De Verleiding

Kom ik laat je Beek zien... daarmee eindigde de eerste film uit de nieuwe serie De Verleiding in juni.
In de tweede aflevering van de Beekse serie willen de hoofdrolspelers je graag verleiden en de pareltjes van Belevend Beek laten (her)ontdekken. Maar ondertussen gaat de verleiding tussen die twee ook verder en zien we voor velen nog onbekende recreatieplekken in het buitengebied, ongekende shopping mogelijkheden en het grote aanbod van horeca voor lunch, diner en een klein hapje of drankje tussendoor. Bekijk de serie op www.DeVerleiding.tv.

Uitsnede_kneipp_foto_cover_magazine_2_sept_2017.png

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief