Delen

Kerstconcerten Neerbeek en Spaubeek 16 en 17 december 2017

dinsdag 14 november 2017

In de bloeiende gemeente Beek staat een bijzonder project op het programma! Muziekkorps St. Callistus Neerbeek en Fanfare St. Caecilia Spaubeek gaan een gezamenlijk kerstconcert uitvoeren in het weekend van 16 en 17 december a.s.

Muziekkorps St. Callistus Neerbeek houdt traditiegetrouw elke 2 jaar een kerstconcert met Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia Neerbeek en Gemengd Koor Neerbeek. Fanfare St. Caecilia Spaubeek heeft al diverse kerst- en themaconcerten gehouden. Dit jaar hebben de besturen van beide korpsen de koppen bij elkaar gestoken om de mogelijkheden voor een gezamenlijk kerstconcert te bekijken: een mooie samenwerking die gaat leiden tot een sfeervol kerstconcert in december. Ondertussen wordt er hard gerepeteerd door beide korpsen en hun dirigenten. Muziekkorps St. Callistus Neerbeek en Fanfare St. Caecilia Spaubeek zullen als één korps concerten, o.l.v. hun dirigenten Jacques Cuypers en Martijn Pepels.

Op zaterdag 16 december om 19.30 uur zal het Kerstconcert plaatsvinden in Gemeenschapshuis Neerbeek. Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia o.l.v. Piet Gerits  en Gemengd Koor Neerbeek o.l.v. George Bakx zullen de concertavond openen met een uitgebreid kerstprogramma. Aansluitend zal het gecombineerde fanfareorkest concerteren.

2017-12-16 Kerstconcert-620.jpg

Op zondag 17 december om 14.30 uur zal het Kerstconcert plaatsvinden in MFC ’t Raodhoes Spaubeek door alleen het gecombineerde fanfareorkest met een uitgebreider programma. De beide koren uit Neerbeek zullen dan niet meeconcerteren.

2017-12-17 Kerstconcert-620.jpg

Maar dat is niet alles! De uit Neerbeek afkomstige en alom bekende solisten Pascal en Heidi Pittie zullen meerdere kerstnummers ten gehore brengen, begeleid door het gezamenlijk muziekkorps.

Graag nodigen wij u uit bij één of beide Kerstconcerten op 16 en 17 december a.s. in Neerbeek en Spaubeek. Entree: vrije gift. Let op: er is geen kaartverkoop, dus vol is vol!

Hopelijk tot 16 en 17 december!

Muziekkorps St. Callistus Neerbeek & Fanfare St. Caecilia Spaubeek
Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia Neerbeek, Gemengd Koor Neerbeek
Pascal en Heidi Pittie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief