Delen

8 december Dinnershow

dinsdag 14 november 2017

Op vrijdag 8 december zal de Kroningsavond plaatsvinden van de 66e Lichtkoningin, in de Asta aan de markt in Beek.

Dit jaar wordt de nieuwe lichtkoningin bekendgemaakt op een avond die start met een Dinnershow en na de uitroeping overgaat in een groot feest waarbij iedereen aanwezig kan zijn.

Hoe gaat deze avond uitzien? Op vrijdag 8 december gaan de deuren om 18.00 uur open waar men u ontvangt en naar de gereserveerde plaatsen wordt gebracht. Wat kunt u van ons verwachten? Een 3 gangen menu, gepresenteerd door een of meerdere Beekse ondernemers, met daarbij entertainment van muziek, dans en cabaret !

Wilt u echter gewoon komen kijken naar het aftreden van onze huidige lichtkoningin Kiki Voncken en het uitroepen van onze nieuwe 66e lichtkoningin kan dit ook, want na het hoofdgerecht zullen de deuren van het balkon open gaan. Dit zal rond de klok van 20.30 uur zijn. De avond zal na de uitroeping van de 66e Lichtkoningin worden voortgezet met muziek van onze DJ . Kortom een heerlijke avond om aan deel te nemen!

De prijs voor dit alles, het dinner en de Show is € 22,50  per persoon exclusief drank. U kunt via de site www.luciabeek.nl of telefonisch de reserveringen doorgeven !

Wij hopen u te verwelkomen op vrijdag 8 december aanstaande om deze geweldige avond met ons te delen.

lichtkoningin-620.png

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief